Advertentie plaatsen

Over Zippyplein

Gebruikt speelgoed is tegenwoordig erg populair bij ouders die hun kind graag het mooiste speelgoed gunnen, maar dan tegen een betaalbare prijs. En waarom ook eigenlijk niet? Speelgoed dat al eens eerder is gebruikt, is in veel gevallen niet te onderscheiden van een nieuw product. En dat terwijl de prijs aanzienlijk lager ligt.

De tijd dat speelgoed altijd nieuw moest zijn, ligt inmiddels dan ook ver achter ons. Ook vanuit het aspect van duurzaamheid valt er wat te zeggen voor gebruikt speelgoed. Houten speelgoed zoals een loopfiets of blokkendoos is ook tweedehands prima te gebruiken, waardoor er geen nieuwe grondstoffen hoeven te worden gebruikt voor een nieuw product.

Speelgoed gebruikt te koop bij Zippyplein

Bij Zippyplein vindt u een groot aanbod gebruikt speelgoed in allerlei soorten en maten. Met name houten speelgoed is zeer populair in deze categorie, omdat het tijdloos is er dus veel gebruikte exemplaren van beschikbaar zijn. Maar net zoals het tijdloos is, is het ook duurzaam: veel kinderspeelgoed van hout is vrijwel onverwoestbaar.

Uiteraard hebben we in de speelgoedwinkel van Zippytoys ook nieuwe producten staan, dus indien niks op Zippyplein vind kunt ook hier terecht.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?